" /> Sendra shop

Motorjassen en biker vesten vindt u bij High Tension Leatherwear

Wanneer u op zoek bent naar een mooie, warme motorjas van bijvoorbeeld Jofama of Halvarssons, bent u bij High Tension Leatherwear aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in leren motorkleding, laarzen en accessoires.

Motorjassen en motorbroeken van Jofama en Halvarssons

In ons ruime assortiment vindt u allerlei soorten motorjassen, biker vesten, leren broeken, neck collars en handschoenen. Naast motorjassen van het merk Jofama, hebben wij ook motorkleding van de merken Lindstrands en Halvarssons. Bij High Tension Leatherwear staat kwaliteit, service en vakkennis voorop. Wanneer u bij ons een motorjas, leren jas of andere motorkleding koopt, bent u verzekerd van een goede aankoop.

Meer technische specificatie vindt op www.leatherwear.nl/motorkleding                
Bezig met laden...
Bikerjeans uni ..
Bikerjeans met Hi-art protectie. man/vrouw
€ 159,00 € 109,00
  Per stuk
 
Bikerjeans lady..
Bikerjeans met Hi art protectie dames model
€ 159,00 € 109,00
  Per stuk
 
Bikerjeans uni ..
Bikerjeans met Hi-art protectie man/vrouw
€ 159,00 € 109,00
  Per stuk
 
Thunder classic
Sportief, oldschool motorjack
€ 319,00
  Per stuk
 
Bikerjeans leer..
Sterke leren motorbroek. Goat-nappa
€ 229,00
  Per stuk
 
 

Heeft u nog vragen?

Bij vragen over onze motorjassen, of over een van onze andere producten, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Vult u gerust het contactformulier op onze website in.

Je helpt ons door ons toestemming te geven om data te verzamelen waardoor wij de gebruiksvriendelijkheid van onze software kunnen verbeteren. Tegelijkertijd waarborgen we jouw privacy, want we verzamelen de data uiteraard geheel anoniem.