" /> Sendra shop

Sticks&Stones 501 semi analine (06-01-2016 20:48:58)
Reviewer: robert leerentveld

super mooi leer goede pasvorm

Sticks&Stones 501 veter - G4 zwart (06-01-2016 20:46:53)
Reviewer: robert leerentveld

geweldige broek, mooie pasvorm, vr gr robert

Sendra 7605 bruin (30-12-2015 20:21:04)
Reviewer: Eva

Super mooie riem. Precies zoals op de afbeelding. Erg blij mee! Zeer snelle levering!

Sendra 9603 (30-11-2015 22:35:26)
Reviewer: Peter

Snel en goed geleverd, schoen is wel wat krap, doordat de rits niet helemaal naar beneden kan.

Sendra 3241-sprinter (29-11-2015 23:33:20)
Reviewer: Mark

Erg mooie laarzen. Snel geleverd. Overal gezocht en nergens mijn maat gevonden. Maar zo gaat het dus heel gemakkelijk en nog goedkoper dan ik ze in de meeste winkels zag. Top!

Sendra 8481 (29-11-2015 17:11:10)
Reviewer: Danielle

Geweldige kleur en mooie vrouwelijke laars!
Heel erg blij mee.

leren vest (29-09-2015 16:57:01)
Reviewer: louis

redelijk vest niet zo dik maar de prijs is ook laag ziet er goed uit en zit wel lekker .
groet louis

Sendra 8322/02 buckle (22-09-2015 07:00:34)
Reviewer: Rob

super mooie riem

Sendra 3565/02 (07-09-2015 11:11:19)
Reviewer: Kristien

Super!!! ik gebruik ze als werkschoenen in de eventsector, ik was namelijk al lang op zoek naar een schoen met stalen tip in maat 37 die ook nog eens stevig is. ben er helemaal tevreden van!

jeans 693131 leer (29-08-2015 14:43:04)
Reviewer: Leon

Fijn om zaken mee te doen. Zeer snelle levering. Bij het afzien van de aankoop is het hele bedrag netjes terugbetaald. Alle mails correct beantwoord! Prima!

Sendra 3241/10 (29-05-2015 20:13:59)
Reviewer: Wim Verkoijen

Een prima laars voor deze prijs
als je ze goed onderhoud loop je er zeker 10 jaar op
na het in lopen de leren voet zool gelijk laten vervangen door een rubberen zool (dan loop je de stiksels niet door)
en op zijn tijdt de rubbers op de haken vervangen

Laarzenknecht zonder opdruk (16-05-2015 16:15:41)
Reviewer: Erik

Handige laarzentrekker, goed glad afgewerkt en opklapbaar.Snelle levering. Top! Bedankt

Sendra siersporen model 43 bruin (06-04-2015 17:07:37)
Reviewer: Elisabeth

Hele leuke siersporen .Pimpen mijn laarzen helemaal op ! Volgende dag in huis Top !

Sendra 7605 zwart (31-03-2015 10:39:16)
Reviewer: vogels

super blij met mijn riem en snelle service!

Sendra 3565/01 (21-03-2015 15:47:28)
Reviewer: J.V Messak

Ook wederom een stoere biker boots in een ander kleur, zwart.

En wederom ook weer een goede service en snelle levering!

Sendra 3565/02 (16-03-2015 16:01:27)
Reviewer: Joey Messak

Goede service en snelle levering!

Stoere mooie ruige biker boots!
Ben er blij mee!
Draag sendra boots al jaren, deze boots is mooi bij me collectie.

Sendra 3565/02 (12-03-2015 20:45:47)
Reviewer: J.V Messak

Echte stoere mooie biker boots!
Ik ben er heel blij mee!
Sendra boots bevalt altijd goed.

Goede service ook, en snelle levering!
Nu nog een keer de winkel in het echt bezoeken.
Een tevreden klant!

Sendra 8322/01 buckle (23-01-2015 11:32:48)
Reviewer: Bart

Zeer mooie riem en snel geleverd!

Sendra 8680/02 (30-12-2014 13:56:56)
Reviewer: Diana

Prachtige riem. Online voor mijn zoon gekocht. En snel geleverd!

Sendra 5156/36 (21-12-2014 17:20:16)
Reviewer: Chickie

Super riem, echt leer, mooie afwerking en super snelle levering!

Sendra 8323 (25-11-2014 11:49:37)
Reviewer: Rene' Laarmans

Goede service, snelle levering!

Sendra Laarzenknecht - I (28-10-2014 22:38:03)
Reviewer: Carola

Geen gehinkel en getrek meer, gewoon voetje op de knecht en hops!! Een echte musthave!!!! Een echt aanrader!!!!

Sendra 10814 (27-10-2014 15:48:29)
Reviewer: Femke

Heerlijke laarzen, mooie hak. 
Goede service!

Sendra 3162 D (09-10-2014 19:23:15)
Reviewer: js

dit zijn de meest geweldige laarzen die er bestaan. ik loop al 10 jaar op een paar laarzen van dit model en ben heel blij dat ik weer een paar gevonden heb!!!!

Sendra 7605 zwart (23-10-2014 20:05:47)
Reviewer: BB

Superblij met deze riem.
Goede service, snelle levering!

Sendra 8680/01 (09-10-2014 12:59:08)
Reviewer: Jeannette

Werd zelfs gebeld of de bestelde riem niet te groot was. Bleek inderdaad het geval te zijn. Tenminste nog iemand die meedenkt! Snelle service.

Sendra 5907 P/12 (13-09-2014 12:34:49)
Reviewer: Johnny

Na de betaling te hebben voldaan kreeg ik de laarzen keurig op tijd thuis bezorgd. Wat een werkelijk prachtige aanwinst! Ook het telefonisch contact en advies was goed, er werd tijd voor mijn vragen gemaakt. Nu nog eens de winkel in Amersfoort in het echt gaan bewonderen om alles eens in het echt te bewonderen.

Je helpt ons door ons toestemming te geven om data te verzamelen waardoor wij de gebruiksvriendelijkheid van onze software kunnen verbeteren. Tegelijkertijd waarborgen we jouw privacy, want we verzamelen de data uiteraard geheel anoniem.