" /> Sendra shop
nl en
Sendra Boots, Belts and More
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zoekterm(en)
 
Zoekwijze 

 
U hebt gezocht op "uni-motorjeans-met-Hi-Art-Jofama". Aantal resultaten:

Sorteer op:


Pagina 1


Er zijn geen producten

Pagina 1

Over ons

High Tension leatherwear, Sendrashop.

Bij ons in de winkel kwam u vroeger om Sendra laarzen passen onder het genot van een kop thee of koffie. Of  u was er net toevallig met borreltijd. Wij adviseerden u dan deskundig.
Maar ook nu, nu we alleen nog via internet Sendra boots, belts en accessoires via onze webshop verkopen, kunt u nog steeds rekenen op onze deskundigheid. Meer dan 25 jaar pure passie. Kijkt u eerst eens in onze webshop mooileer.nl naar onze uitgebreide collectie Sendra dames en heren laarzen. Ook hebben wij een aantal stoere Sendra kinderlaarsjes.
Passen doet u voortaan lekker rustig thuis voor de spiegel, met uw hele klerenkast bij de hand. Vindt u de sendra boots of riem toch niet zo mooi, dan kunt u misschien ruilen of stuurt u ze gewoon retour en wij betalen uw aankoop retour.  Mocht het niet helemaal lekker passen, neem dan contact op met Erik, de(K)leermaker. Hij weet goed hoe een laars hoort te passen en hoe ze worden na een periode van inlopen.

These boots are made for walking....
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop webshop

Je helpt ons door ons toestemming te geven om data te verzamelen waardoor wij de gebruiksvriendelijkheid van onze software kunnen verbeteren. Tegelijkertijd waarborgen we jouw privacy, want we verzamelen de data uiteraard geheel anoniem.