DIRECT ADVIES? bel 06 26 39 22 08              Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis *    Gratis verzending vanaf € 50,- *    Keurmerk webwinkel
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Voor een laarzentrekker zit u goed bij High Tension Leatherwear

Iedereen heeft wel eens moeite met het aan- en uittrekken van laarzen. Daar is de laarzenknecht of laarzentrekker voor uitgevonden. 
Over High Tension Leatherwear

Bij High Tension Leatherwear bieden wij niet alleen laarzentrekkers aan, maar ook een verscheidenheid aan andere producten. Zo kunt u bij ons al meer dan 25 jaar terecht voor dames-, heren laarzen van het spaanse merk Sendra. Van dit prachtige merk hebben wij ook riemen, laarzenpunten en siersporen. Bij High Tension Leatherwear staat kennis, kwaliteit en service voorop. Wij verkopen leren laarzen, Sendra riemen, sieraden, buckles  en sierssporen. Al onze producten bestelt u gemakkelijk online. Zo ook onze laarzentrekkers.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze laarzenknechten of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website.


Laatst bekeken producten


| Meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Dat gebeurd geheel volgens de richtlijnen voor de AVG van de Europese uni. Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren, content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
DIRECT ADVIES? bel 06 26 39 22 08              Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis *    Gratis verzending vanaf € 50,- *    Keurmerk webwinkel

Wij werken door!

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop.
 PostNL laat weten dat ze wegens toegenomen volumen en aangepaste werkwijze, het mogelijk is dat er iets vertraging ontstaat in de bezorging van de post en pakketten.
We ondervinden hiervan, zover bekend, tot op heden nog niet veel hinder.

Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten.
Vanaf maandag 16 maart tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren.
We vragen jou, als ontvanger, om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.