Retour adres:   High Tension Leatherwear
                      Energieweg 41
                      2404 HE Alphen aan de Rijn
                      Nederland

                         
Regels voor Zichttermijn en retouren:

Als je iets retour wil sturen, is het handig als je ons van te voren informeert, zodat we weten dat we je pakket kunnen verwachten. Dit kan via de contactpagina, via de mail: info@mooileer.nl of print het herroepingsformulier. Als je liever wilt bellen kan dat ook, 06 26 39 22 08, contact persoon Erik Andringa
  
Herroepingsrecht:

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heb je, na annulering, nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De kosten voor de retour: verzendkosten naar High Tension Leatherwear, zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jou verzendbedrijf.

Regels voor retouren:
Verpak de verzending weer zoals je deze hebt ontvangen!
Plak alsjeblieft geen plakband of verzendbewijzen op de originele (Sendra) verpakking van het artikel. Deze sturen we graag ook onbeschadigd naar de volgende klant. 

Ruilen:
Je bent niet helemaal tevreden en je wilt het graag ruilen voor een andere maat of kleur: Vul het formulier in op www.mooileer.nl/contact en stuur het pakket naar ons terug.

Eigen Risico:
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
LET OP: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. High Tension Leatherwear is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen.
Vraag altijd om een verzendbewijs met Track & Trace-code en bewaar deze goed.
Wil je dit risico voorkomen, stuur dan het pakket verzekerd.

 Heeft u klachten, laat het ons weten. Bent u tevreden, vertel het verder.


                         

Deze website maakt gebruik van cookies. Dat gebeurd geheel volgens de richtlijnen voor de AVG van de Europese uni. Wij gebruiken cookies, Facebook pixel en google analytics, om de website te verbeteren, content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
                                   DIRECT ADVIES? bel 06 26 39 22 08              Sendra: Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis *Mayura:  5 tot 10 werkdagen               Gratis verzending vanaf € 50,- *                                 Keurmerk webwinkel