Sendra Riem 7606 Bruin Dames Heren Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Jeans Broekriem Zilverkleurige Concho's Verwisselbare GespReviewer: Els van den Berg
31-07-2023 16:59:41
Prachtige riem van Sendra . Supermooi van zacht leer Mooi verpakt en snel verzonden. Helaas had ik moeten kiezen voor één maat groter dan had hij toch wat prettiger gezeten. Maar dat was mijn fout

Mayura Boots Thor 1931 Hazelnoot Bruin/ Heren Spitse Western Enkellaars Schuine Hak Elastiek Vintage LookReviewer: Peter Fenn
02-04-2023 
super ankle boot with perfect workmanship

Sendra Boots 8481 Donna Cuba Groen Dames Enkellaars Hoge Hak Spitse Neus Rechte Schacht TreklussenReviewer: Mariska van der Vooren
26-03-2023
Mooie kleur. Apart, Vrouwelijk en stijlvol. Comfortabele hak en goede pasvorm.  Erg blij mee.

Sendra Boots 11783 Mimo Bruin Heren Enkellaars Cowboy Western Korte Laarzen Spitse Neus Beetje Schuine Hak Rits SluitingReviewer: D. Veenstra
28-02-2023 
Sendra laarzen zijn niet bepaald goedkoop te noemen maar als je deze laarzen koopt dan heb je echt iets waar je jaren mee vooruit kan. Mooi afgewerkt. Prima leer en goede kwaliteit. Passen perfect dankzij de maattabel op de website van Mooileer.nl. Even inlopen zodat het leer soepel wordt. Perfect.

Sendra Boots 3434 Sam Zwart Biker Western Boots Vierkante Neus Beetje Schuine Hak Sier vlechtwerk op wreef en schacht
Reviewer: Annelien Brunink
06-01-2023 
Mooie boots en geweldige service!

Mayura Boots 1590 Zwart/ Biker Motorlaarzen Heren Ronde Stalen Neus Anti Slip Zool Echt leer
Reviewer: marion bruurs
22-12-2022 16:43:26
eerst verkeerde maat geleverd maar goed opgelost en goed gecommuniceerd . Doorlopend op de hoogte gehouden van het proces. Mooie laarzen en lekker stevig. goed loopcomfort lekker stevig. Mooi kwaliteit leer.

Mayura Boots 1927 Zwart/ Spitse Cowboy Western Dames Heren Laarzen Schuine Hak Two Tone Echt Leer
Reviewer: Susanne Willms
05-11-2022 10:13:03
Die laarzen zijn super mooi
Aangetrokken en weggelopen. De service was uitstekend. Heel vriendelijk en klantgericht. Als iedereen zo met zijn klanten omgaat zouden reviews overbodig zijn


Mayura Boots Indian 2471 Vintage Zwart/Cowboy Biker Laarzen Heren Vierkante Neus Platte Hak Afneembaar Spoor Echt Leer
Reviewer: Edi S
19-10-2022 22:03:18
De laarzen inmiddels een paar keer aangehad. In eerste instantie met moeite aankregen, maar je tip met een (boterham)zakje werkte perfect!.
Eenmaal naar binnen gegleden zaten ze als gegoten.

Ik heb de eerste avond de laarzen alleen zittend op de bank aangehad, dat is geen goed advies kan ik je zeggen. :-)
De dag erop heb ik in huis rond gelopen en dat ging echt prima.
Nu al gewoon een dag op gewerkt (ja dat kan met mijn werk) en ze zitten als gegoten.
Ik heb ze wel gelijk goed ingevet.
Enorm bedankt voor je reeds gegeven adviezen, echt top.


Mayura Riem 810P Cognac Python 3.5cm Breed Verwisselbare Gesp
Reviewer: Quint Peters
04-10-2022 11:25:08
Mooie riem, leer is erg soepel.
Het enige nadeel, is dat het leer nét iets te dun is voor de gesp, waardoor deze los komt. Maar dat is makkelijk op de lossen bij de schoenmaker


Sendra Riem 7605 Zwart Dames Heren Riem Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Jeans Broekriem Concho's Turquiose Verwisselbare Gesp
Reviewer: Fabia
02-10-2022 10:54:07
Via app zeer goed geholpen. Was als kado en kreeg extra tijd voor eventueel te ruilen. Mijn dochter is er super blij mee ?

Sendra Boots 3434 Sam Bruin Biker Western Boots Vierkante Neus Beetje Schuine Hak Sier vlechtwerk Treklussen
Reviewer: Mark Ruben
01-10-2022 14:45:51
Prachtige laarzen ik heb maat 46 en Sendra past goed, ik heb ook mayura die vallen iets groter.
De laars is goed afgewerkt vakwerk, superblij mee.


Sendra Boots Laarzenpunten Ibiza Goud, Zilver of Brons
Reviewer: Mark Ruben
30-09-2022 22:20:18
Superblij met de neuspunt en, ik heb ze op mijn Mayura old Negro geplaatst en ze passen prima Sendra en Mayura verschillen niet veel van elkaar...

Mayura Boots 1920 Florentic Bordeaux/ Spitse Cowboy Western Line Dance Dames Heren Laarzen Schuine Hak Echt Leer
Reviewer: Ina
09-09-2022 10:47:54
The boots are awesome!!! I had exact same boots over 30 years ago and really wanted them back. I ordered them in my normal shoe size and they fit perfectly. Now they just need to be properly broken in, which I'm sure will take a while!

Sendra Boots 3434 Sam Bruin Biker Western Boots Vierkante Neus Beetje Schuine Hak Sier vlechtwerk Treklussen
Reviewer: Ingrid R
10-08-2022 09:22:24
Zitten heerlijk maat 40 

Sendra Riem 1009 Naturel Python Dames Heren riem Vlechtrand Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Gipsy 4cm brede Jeans Broekriem
Reviewer: Groenendijk
06-07-2022 18:20:25
Mooie kwaliteit en super snelle levering! Echt top ??

Sendra Boots 11783C Cuervo Cognac Heren Western Enkellaars Spitse Neus Rits sluiting Schuine Hak
Reviewer: Frans Mulderij
24-04-2022 09:04:02
Goed advies, goede prijs.

Sendra Boots Sierspoor 66 Zwart
Reviewer: Paul Maassen
11-04-2022 21:39:34
Prachtige siersporen voor op mijn Sendra laarzen. Maken het helemaal af. En oook nog supersnel geleverd.

Sendra Boots 11783 Mimo Bruin Heren Enkellaars Cowboy Western Korte Laarzen Spitse Neus Beetje Schuine Hak Rits Sluiting
Reviewer: Etienne Winnubst
19-03-2022 18:24:19
Zeer mooie en comfortabele laarzen.
Zeer goede kwaliteit en afwerking.


Sendra Riem 7605 Zwart Dames Heren Riem Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Jeans Broekriem Concho's Turquiose Verwisselbare Gesp
Reviewer: Remco Guntlisbergen
17-03-2022 23:32:51
Superkwaliteit,goede service.
Binnen een dag bezorgd.
Aanrader.


Sendra Boots 3241 Pull oil Cuervo Zwart Heren Dames Laarzen Cowboy Western Unisex Boots Spitse Neus Schuine Hak
Reviewer: Damaris
13-03-2022 12:00:48
Super aankoop! Ze zijn zo mooi! Eigen maat was prima. Veel dragen want ze zitten uiteraard stroef in het begin maar dat is normaal bij Sendra. Eigenaar is heel behulpzaam en klantvriendelijk, echt een aanrader. Ik koop snel weer een mooi paar.


Sendra Riem 1016 Blauw Python Dames Heren Riem Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm brede Jeans Broekriem
Reviewer: Bea de Rijk
21-02-2022 13:15:27
Fantastische service. Maat was niet beschikbaar en nieuwe voorraad was net geleverd waardoor ik alsnog de riem kon bestellen voor een verjaardag.
Prachtige riem.


Mayura Boots 18 Bruin/ Biker Dames Heren Motorlaarzen Ronde Neus Anti Slip Zool Echt leer
Reviewer: Gerard Boom
04-01-2022 10:49:50
precies zoals de foto"s, erg blij mee

Sendra Riem Chihuahua Zwart Dames Heren Riem Perfecte Krokodil Imitatie Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Unisex Jeans Broekriem
Reviewer: Olivier Wielfaert
01-01-2022 10:40:45
Prachtige riem uitstekende service

Mayura Boots 1920 Florentic Bordeaux/ Spitse Cowboy Western Line Dance Dames Heren Laarzen Schuine Hak Echt Leer
Reviewer: Alfons Vervloet
31-12-2021 19:18:21
De laarzen zijn goed van maat maar  smal.

Sendra Riem 1016 Blauw Python Dames Heren Riem Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm brede Jeans Broekriem
Reviewer: Ramona
30-12-2021 21:59:11
Snel geleverd en mooie riem.

Sendra Riem Chihuahua Zwart Dames Heren Riem Perfecte Krokodil Imitatie Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Unisex Jeans Broekriem
Reviewer: Jeffrey van Engelenburg
18-12-2021 16:04:25
Heb een hele mooie croc riem opgestuurd gekregen
Mooi dat je de gesp kan vervangen want ik draag deze op een kostuum
1st telefonisch contact gehad en heel netjes tewoord gestaan en info gekregen
Daarna gelijk een bestelling geplaatst
Deze werd vlot verzonden
Ik ben meer dan tevreden


Sendra leervet voor Python en Nubuck leder
Reviewer: Dirk van Drie
13-12-2021 18:56:01
Schubben glanzen mooi en zijn heerlijk zacht.

Sendra Leer crème voor glad en vet leder
Reviewer: Dirk van Drie
13-12-2021 18:51:23
Prima spul, heerlijk soepel leer weer.

Sendra Laarzenknecht
Reviewer: Blyau pascal
01-12-2021 19:41:59
mooie prachtige boots top kwaliteit, lopen zalig en stevig ......
een aanrader !!!!


Laarzenknecht zonder opdruk
Reviewer: Andries Dupont
26-11-2021 11:53:18
Handig, stevig en zeker praktisch ben blij dat ik deze er gelijk bij heb besteld.

Sendra Boots 3604 Mad dog Seta Graffiet Biker Western Cowboy Laarzen Vierkante Neus Schuine Hak Afneembaar Spoor Zakje
Reviewer: Andries Dupont
26-11-2021 11:51:09
Snelle levering. Mooie laars, eerst wat stug zoals werd aangegeven. Nu steeds prettiger en comfortabeler. Ga ik nog heel veel plezier aan beleven.

Sendra Boots 3434 Sam Bruin Biker Western Boots Vierkante Neus Beetje Schuine Hak Sier vlechtwerk Treklussen
Reviewer: Gijs Barendregt
25-11-2021 10:56:36
Snelle levering na informatie ingewonnen te hebben via WhatsApp contact. Vriendelijke service. Prachtige laarzen van goede kwaliteit en prima pasvorm. Blij mee !

Sendra leervet voor Python en Nubuck leder
Reviewer: Migiel van den Bosch
10-11-2021 11:55:09
Dit gecombineerd met het leervet houden mijn laarzen in top conditie en blijven ze ontzettend mooi.

Sendra Leer crème voor glad en vet leder
Reviewer: Migiel van den Bosch
10-11-2021 11:53:56
Dankzij het leervet kan ik extra lang genieten van hele mooie laarzen

Sendra Boots 3241 Cuervo Antic Heren Laarzen Python Cowboy Western Boots Schuine Hak Spitse Neus Vintage Look
Reviewer: Migiel van den Bosch
10-11-2021 11:52:38
Perfect passende en super mooie laarzen. De service was hartstikke goed en de bezorging was heel snel.

Sendra Riem 7606 Zwart Dames Heren Riem Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Jeans Broekriem Zilverkleurige Concho's Verwisselbare Gesp
Reviewer: Peter
07-10-2021 16:51:09
Prachtige riem. Snel geleverd.
Zeer tevreden
Tot een volgende aankoop


Sendra Riem Chihuahua Zwart Dames Heren Riem Perfecte Krokodil Imitatie Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Unisex Jeans Broekriem
Reviewer: Cor coene
28-09-2021 09:31:52
Ik zocht heel lang een krokodillen riem maar de echte is voor mij financieel niet mogelijk met uitkering deze replica krokodillen riem is prachtig en voor die prijs y love thuis riem thanks you Weert match ,ik ben blij met de riem

Sendra Boots 2073 Cuervo Florentic Bordeaux Dames Heren Laarzen Cowboy Western Boots Spitse Neus Schuine Hak Glanzend Leder
Reviewer: Lodewijk
17-09-2021 18:11:13
Hele mooie Sendra laarzen weer gekocht echt top.

Sendra Boots 3241 Cuervo Ibiza Zwart Rood Heren Dames Cowboy Western Laarzen Unisex Spitse Neus Schuine Hak Rechte Schacht Treklussen
Reviewer: SG
15-09-2021 21:44:43
Amazing boots! Great service

Sendra Boots 1918 Pete Bruin Dames Heren Biker Basic Western Cowboylaarzen Vierkante neus Beetje Schuine Hak Vast Sierspoor Treklussen
Reviewer: Matthijs Hans
05-09-2021 21:23:04
Vlotte levering, fijn contact, prachtig product, schacht veel te smal en laten reken bij schoenmaker en antislip op zool laten zetten …

Sendra Boots 5907 Python Mimo Blauw Heren Cowboy Westernlaars Verkort Spitse Neus Iets Schuine Hak Rechte Schacht Treklussen
Reviewer: Errie Amstelveen
03-09-2021 08:13:26
Heb de blauwe python Mimo. Fantastisch! Mooi materiaal, mooi afgewerkt en goede pasvorm. Normaal heb ik maat 42 maar moest voor deze boots toch 41 nemen. Even een belletje en maatje 41 werd voor mij apart gezet. Prima service dus. Ben heel blij met mijn laarzen en hou het assortiment van Mooileer.nl goed in de gaten.

Sendra leervet voor Python en Nubuck leder
Reviewer: Richard Pool
21-08-2021 22:35:38
Perfect onderhoud voor de python schubben.
Blijft mooi soepel.
Ruikt heerlijk


Sendra Boots 3091 Seta Zwart Dames Heren Biker Western Cowboy Laarzen Vierkante Neus Schuine Hak Treklussen
Reviewer: Sebastian Schweers
19-08-2021 17:04:55
Wat een goede service, deskundig en duidelijk.
Levering was super snel.
De laarzen zitten perfect!


Sendra Riem 5156 Ecru Python Dames Heren Riem Cowboy Western Gipsy 4cm brede Jeans Broekriem Verwisselbare Gesp
Reviewer: Raymond. T
15-08-2021 16:46:35
Super mooie riem, van super kwaliteit, aanrader deze webshop

Sendra Riem 8680 Zwart Dames Heren Riem Python Inleg Gekleurd Sierstiksel Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Jeans Broekriem Reviewer: Marco
03-08-2021 08:58:18
Hele mooie riem, topkwaliteit en snel geleverd

Sendra Riem 5156 Ecru Python Dames Heren Riem Cowboy Western Gipsy 4cm brede Jeans Broekriem Verwisselbare Gesp
Reviewer: Raymond....T
31-07-2021 15:11:34
Riem vandaag binnen gekregen,zit er gelikt uit,heb al een volgende besteld,de Sendra Riem 1016 Blauw Python

Sendra Riem 7605 Zwart Dames Heren Riem Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Jeans Broekriem Concho's Turquiose Verwisselbare Gesp
Reviewer: D. Veenstra
18-07-2021 12:40:44
Het artikel was niet op voorraad. Echter hoefde niet bezorgd te zijn dat het werd afgedaan als zijnde we hebben het niet. Moest er wel een half jaar op wachten maar dan heb je ook iets moois.
Artikel was goed verpakt en kwam ook als zodanig bij ons aan. Daarnaast ben ik goed geïnformeerd v.w.b de maat e.d. Perfect.


Sendra Riem 1016 Blauw Python Dames Heren Riem Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm brede Jeans Broekriem
Reviewer: Wout
11-07-2021 00:12:38
Fantastische riem. Snel geleverd en ik werk eerst nog gebeld of ik zeker wist of de maat goed was. Top service!

Sendra Laarzenknecht
Reviewer: Annie scholman
06-07-2021 05:49:28
Had het wat groter en steviger verwacht!
Trekt wel mijn laarzen uit!


Sendra Boots Laarzenpunten Ibiza Goud, Zilver of Brons
Reviewer: Hans Piket
09-06-2021 23:13:16
Weer mooie punten voor mijn laarsen. Ben er blij mee

Sendra Boots 3162 Seahorse 84 Bruin Basic Western Heren Laars Ronde Neus Rechte Hak Rechte Schacht Trek Lussen
Reviewer: Alfred B
09-06-2021 00:05:37
Ik loop al decennia op Sendra's, dacht even dat de kwaliteit achteruit was gegaan met mijn Sendra's van tien jaar geleden, maar deze laarzen zijn juist de allerbeste die ik ooit had...

Sendra Boots 11070 Blues Zwart Dames Enkellaars Gipsy Ibiza Cowboy Western Vierkante Neus Platte Hak Rechte Schacht Afneembaar Spoor Turquoise
Reviewer: Maritha pieters
25-05-2021 16:16:51
Mooie laarzen met mooie blauwe stenen en riem stug leer in het begin maar lopen wel uit na een paar keer dragen wel een aanrader Ibiza look laarzen snelle levering en keurig verpakt !
Maat valt goed op maat


Sendra Boots 11070 Blues Zwart Dames Enkellaars Gipsy Ibiza Cowboy Western Vierkante Neus Platte Hak Rechte Schacht Afneembaar Spoor Turquoise
Reviewer: Maritha pieters
25-05-2021 16:07:04
Mooie laarzen ? ben er gek op wil ook graag het bruine model bestellen met de blauwe stenen echt Ibiza look !
In het begin is het leer wat stroef maar na een paar keer inlopen wordt het leer wel soepeler
Een echte aanrader dit model!
Ook snelle levering na betaling en keurig ingepakt.


Sendra Boots 11070 Blues Zwart Dames Enkellaars Gipsy Ibiza Cowboy Western Vierkante Neus Platte Hak Rechte Schacht Afneembaar Spoor Turquoise
Reviewer: Maritha pieters
19-05-2021 20:54:19
Mooie laarzen lopen ook erg lekker leer even inlopen omdat ze nieuw zijn is het leer wat stug maar loopt vanzelf uit ook snel bezorgd dus echt een aanrader !

Sendra Boots 11070 Blues Zwart Dames Enkellaars Gipsy Ibiza Cowboy Western Vierkante Neus Platte Hak Rechte Schacht Afneembaar Spoor Turquoise
Reviewer: Maritha pieters
10-05-2021 20:35:50
Sendra laarzen zijn super mooi zitten ook erg lekker dit model is echt Ibiza stijl met mooie turquoise stenen op de sporen echt een aanrader ?ik denk ook voor de bruine kleur te gaan
Snelle verzending en levering van mooi leer netjes geregeld!


Sendra Boots 2746 Pete Bruin Basic Biker Western Enkellaars Vierkante Neus Platte Hak Sierspoor Elastiek in Schacht
Reviewer: Wim Vleeshouwers
03-05-2021 09:55:35
Wederom prachtige kwaliteitslaarzen van Sendra. Door de riempjes kon ik niet (ik heb een hoge wreef) in een maat 42. Direct omgeruild naar 43. Super snel en professioneel opgelost. Bedankt hiervoor. Tot de volgende keer. ???

Sendra Boots Laarzenpunten Ibiza Goud, Zilver of Brons
Reviewer: Ad
30-04-2021 21:43:00
Perfecte pasvorm en zeer snelle levering !

Sendra Boots 6538 Zwart Wit Heren Veterschoen Rock and Roll Western Schoen Spitse Neus Schuine Hak Leren Zool
Reviewer: Patrick
11-04-2021 15:49:30
Beste en mooiste schoenen die ik ook gekocht heb.....zo lang gezocht en gevonden bij Mooileer.nl

Sendra Leer crème voor glad en vet leder
Reviewer: Wim Vleeshouwers
08-04-2021 14:39:53
Super goed vet voor mijn leren laarzen !
Samen met de laarzen besteld en snel en piekfijn geleverd !

Sendra Boots 2581 Cuervo Bruin Heren Enkel Laars Spitse Neus-Beetje Schuine Hak Sierstiksels op de Wreef-Sluiting Elastiek
Reviewer: Wim Vleeshouwers
08-04-2021 14:38:11
Ik kan de tel niet bijhouden, maar dit zal nu ongeveer mijn 15e paar Sendra laarzen zijn. Het is de eerste keer dat ik een paar korte aankoop en behalve het in- en uitstappen zitten ze ... als een Sendra. Na een week of drie "inlopen" zitten ze als gegoten. Zalig !

Sendra Boots Laarzenpunten Ibiza Goud, Zilver of Brons
Reviewer: Peter Vermaas
22-03-2021 14:09:28
Gewoon goed, snel

Sendra Boots 11783C Cuervo Cognac Heren Western Enkellaars Spitse Neus Rits sluiting Schuine Hak
Reviewer: Patrick Kolk
16-03-2021 20:00:26
Na lang wikken en wegen toch na lange tijd weer een paar besteld. Ze zitten weer als vanouds, oftewel een heerlijke laars van geweldige kwaliteit.
Daarnaast een snelle levering en een prime service en advies zijn reden te meer om weer eens terug te komen in deze shop.

Sendra Boots 6225 Python Mimo Florentic Bruin Heren Cowboy Western Enkellaars Spitse Neus Stevige Hak Rits Sluiting
Reviewer: Joris van Dijk
07-03-2021 17:27:38
De laarzen lopen fijn en zien er apart uit... De kwaliteit is bovendien erg goed...
Ik zou zomaar nog eens schoenen uit deze shop willen kopen.
Snel verzonden, prettige communicatie.


Sendra Leer crème voor glad en vet leder
Reviewer: Joris van Dijk
07-03-2021 17:21:06
Superfijn leer vet, voor schoenen, maar ook voor een leren broek...
Goede service, snel ontvangen!


Leren veterbroek Sticks&Stones 501 veter - G4 zwart
Reviewer: Joris van Dijk
17-02-2021 22:17:32
Opnieuw heb ik gekozen voor een leren veterbroek.... De andere draagt zo fijn dat ik voor nog één gekozen heb. ? De breedte en lengte zijn perfect....ik ben lang én smal. Deze broek staat me bovendien ook heel mooi...en is ook zeker lekker warm in de winterkou!
Deze winkel verkoopt als één van de weinigen "de échte leren broek "....
De service wat betreft communicatie en verzending verliepen prettig en vlot! Jullie verdienen van mij een tien als jullie zo doorgaan....?


Sendra Boots 3434 Sam Bruin Biker Western Boots Vierkante Neus Beetje Schuine Hak Sier vlechtwerk Treklussen
Reviewer: Marieke Bus
11-02-2021 11:47:29
Prachtige laarzen. En inderdaad snelle en vriendelijke service. Goede handleiding.
De maat is ook prima.


Sendra Leer crème voor glad en vet leder
Reviewer: Peter
08-02-2021 12:22:29
Altijd goed om het juiste vet voor je Sendra laarzen te hebben. Poetsen doe ik ongeveer 1 keer per 3 maanden. Mijn Sendra's model 1918 draag ik veel en dat al 7 jaar!

Sendra Boots 3241 Pull oil Cuervo Zwart Heren Dames Laarzen Cowboy Western Unisex Boots Spitse Neus Schuine Hak
Reviewer: Daniëlle van Eijk
02-02-2021 19:10:54
Top service, heel snel en goed geregeld
Heel erg tevreden met dit bedrijf. Laarzen zitten prima. Gewoon mijn eigen maat.


Laarzenknecht zonder opdruk
Reviewer: Pieter
03-01-2021 16:19:44
Goede kwaliteit en snelle levering

Sendra Boots Laarzenpunten Ibiza Goud, Zilver of Brons
Reviewer: Pieter
03-01-2021 16:18:37
Zie er goed uit makkelijk op de laarzen te vevestigen.

Sendra Boots 3434 Sam Bruin Biker Western Boots Vierkante Neus Beetje Schuine Hak Sier vlechtwerk Treklussen
Reviewer: Bols Gert
27-12-2020 18:27:47
Geweldige Boots, Snelle en Vriendelijke service!!!

Sendra Boots 8745 Debora Taupe Dames Laarzen Cowboy Western Gipsy Ibiza Ronde neus Rechte Hak Rechte Schacht Treklussen Leren Zool
Reviewer: Mieke
26-12-2020 20:00:30
Perfecte laars met een mooie afwerking!

Sendra Riem Chihuahua Bruin Dames Heren Riem Perfecte Krokodil Imitatie Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Unisex Jeans Broekriem
Reviewer: Britt nagtegaal
18-12-2020 23:47:19
Goede kwaliteit en top service! Zelfs met de drukke dagen de dag erna geleverd!

Sendra Boots 11783C Cuervo Cognac Heren Western Enkellaars Spitse Neus Rits sluiting Schuine Hak
Reviewer: Ben W.
01-12-2020 12:40:35
Een aangename verrassing hoe MooiLeer en met name Erik omgaat met vragen en suggesties van klanten. Gewoon super service! Zeer goede begeleiding bij een later geconstateerd probleem met de door mij gekochte laarzen, Erik heeft dat op en top opgelost. De nieuwe Sendra’s zitten als gegoten en zijn een streling voor t oog. MooiLeer en Sendra zijn een echte aanrader als je op zoek bent naar een paar kwaliteits laarzen!

Sendra Boots 5701 Python Pico Bruin Heren Cowboy Enkellaars Spitse Neus Beetje Schuine Hak Rits Sluiting
Reviewer: Dirk de Vries
08-11-2020 20:37:55
Mooie schoen op tijd geleverd. zeer tevreden over het product, en nu inlopen zo als bekent staat bij deze schoen, na een uurtje werd het al beter toen het leer de lichaamstemperatuur aannam gingen ze al beter zitten (soepeler).

Sendra Boots 3091 Seta Zwart Dames Heren Biker Western Cowboy Laarzen Vierkante Neus Schuine Hak Treklussen
Reviewer: Martin
04-11-2020 18:15:56
Fijne laarzen, retesnelle levering en, niet geheel onbelangrijk, klantvriendelijk met verstand van zaken.
Top!


Sendra Boots 2073 Cuervo Florentic Bordeaux Dames Heren Laarzen Cowboy Western Boots Spitse Neus Schuine Hak Glanzend Leder
Reviewer: Gerard
01-11-2020 20:16:58
Ik draag al 41 jaar sendra boots en deze is ook weer helemaal top. Mijn vorige paar is 20 jaar oud, maar draag ik nog steeds.

Sendra Boots 3565 Steel Bruin Dames Heren Biker Boots Casual Fashion Motorlaarzen Stalen Neus Anti Slip Zool
Reviewer: Kai
18-10-2020 18:20:40
Ik heb deze Unisex Sendra 3565 Biker Boots een maat te groot besteld en moest ze daarom helaas terug sturen... maar ik ga de correcte maat absoluut weer bestellen.
  Het zijn Stoere-... Robuuste-... Tijdloos- en Super Modieuze Stylevolle Boots dat men overal en bij elk gelegenheid kan dragen. Staat super leuk en nonchalant met een jeans maar ook, stoer en gedurfd met een pantalon of pak. Ik ken deze boots van de voetballer David Beckham.
  Verder is het kwalitatief heel goed... en dat kan je letterlijk voelen!. Pasvorm is perfect...en de maten zijn "True To Size"!!. Heeft een hoge hak en ietwat dikke zool waardoor men bij het dragen een paar centimetertjes langer wordt. Dit zijn alle redenen waarom ik deze Boots absoluut in de goeie maat weer gaat bestellen.
  Verzending was super snel!!... de boots waren de volgende dag na bestelling al binnen. High Tension Leatherwear heeft een goede service!!.


Sendra Boots 2581 Cuervo Bruin Heren Enkel Laars Spitse Neus-Beetje Schuine Hak Sierstiksels op de Wreef-Sluiting Elastiek
Reviewer: Gerrit
13-10-2020 22:21:08
Geweldige service en korte lijnen.zeer correct en verstand van zaken.fijn bedrijf.

Sendra Boots Sierspoor 266 Zwart of Bruin
Reviewer: Marieke Kurvers
13-10-2020 16:37:38
Prachtige siersporen, super blij mee; een aanwinst voor je laars!

Sendra Boots Laarspunt Indiaan Goud
Reviewer: Dominic Scheggetman
29-09-2020 19:50:04
Mooi en goed product. Snelle levering.

Roest bruine, 5 pocket nubuck leren jeans- model Levi's 501- merk SticksandStones. Zacht en soepel om te dragen.​
Reviewer: Pierre van Leeuwen
15-09-2020 15:34:12
Had deze broek in maat 40 besteld, maar kon deze zonder enig probleem omruilen nar maat 42, die mij wel past. Bedankt voor de geweldige service!!!.
Draag, zelfs als 70plusser, nog steeds graag leren broeken, ondanks dat je weinig mannelijke dragers van zoiets op straat tegenkomt. Zitten heerlijk in het dragen en zijn tijdens koude dagen lekker warm. En dat leren broeken alleen in de homoscene voorkomen is natuurlijk lariekoek.


Sendra Boots 3604 Mad dog Seta Graffiet Biker Western Cowboy Laarzen Vierkante Neus Schuine Hak Afneembaar Spoor Zakje
Reviewer: Chris
03-09-2020 13:24:35
Zeer comfortabele laars, in een mooie donkergrijs/grafiet kleur. Prachtige kwaliteit, zoals altijd bij Sendra.

Sendra Riem 1016 Blauw Python Dames Heren Riem Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm brede Jeans Broekriem
Reviewer: Judith
16-08-2020 23:08:21
Absoluut geweldig deze riem, en echt in een dag in huis

Sendra Riem 8680 Zwart Dames Heren Riem Python Inleg Gekleurd Sierstiksel Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Jeans Broekriem Reviewer: Edwin
22-07-2020 22:06:56
Prima riem zoals verwacht.
Snelle levering , zondag besteld maandag in huis. Super.


Sendra Riem 7605 Bruin Dames Heren Riem Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Jeans Broekriem Concho's Turquiose Verwisselbare Gesp
Reviewer: Josephine
05-07-2020 16:41:17
Prachtige riem! Nog mooier dan op de afbeelding! Als je vragen hebt kan je ook erg makelijker contact zoeken!! Super dus!

Sendra Boots 1918 Pete Bruin Dames Heren Biker Basic Western Cowboylaarzen Vierkante neus Beetje Schuine Hak Vast Sierspoor Treklussen
Reviewer: Truusje SOer-Vaartmans
29-06-2020 14:22:42
Snelle levering, daarvoor alle lof.
Schacht laarzen veel te smal, dus terug moeten zenden.
Afwikkeling retourzending langzaam.
Na anderhalve week gebeld, zending moest opgezocht worden.
Wél prettig te woord gestaan!


Sendra Riem 8322 Zwart Dames Heren Buckle Riem Cowboy Western Gipsy Ibiza 4cm Brede Jeans Broekriem Verwisselbare Gesp Python Longhorn Skull
Reviewer: Michi
25-05-2020 11:30:57
Super snel gelevered en een geweldige riem, zo mooi!

Sendra Boots 11783C Cuervo Cognac Heren Western Enkellaars Spitse Neus Rits sluiting Schuine Hak
Reviewer: Philip Brand
14-05-2020 23:54:56
Leuk model enkellaarsje en van uitstekende kwaliteit.
In het begin wat stug maar na inlopen zitten ze echt heerlijk.
Staan erg stoer en passen overal bij.
Al meerdere positieve reacties gehad.
Een aanwinst waar je blij van wordt.
Mooileer.nl is een aanrader om ze hier te kopen.
Betrouwbaar,netjes,puike service!


Sendra Boots 11783C Cuervo Cognac Heren Western Enkellaars Spitse Neus Rits sluiting Schuine Hak
Reviewer: Philip Brand
09-05-2020 23:22:35
Hele mooie cognackleur cowboylaarzen van uitstekende kwaliteit.
Zitten heerlijk en lopen top.
Laarsjes passen overal bij.
Even inlopen en daarna passen ze nog beter.
Al veel positieve reacties gehad dat ze leuk staan.
mooileer.nl is een betrouwbare webwinkel met prima service!


Sendra Boots Laarzenpunten Ibiza Goud, Zilver of Brons
Reviewer: Andries stavast
05-05-2020 18:17:26
De maat klopt van geen kant

Sendra Boots 3434 Sam Bruin Biker Western Boots Vierkante Neus Beetje Schuine Hak Sier vlechtwerk Treklussen
Reviewer: Mars
30-04-2020 11:41:03
Laarzen vallen precies als de maat zelf. Zitten goed en zijn prachtig. De service van Mooileer was top!

Sendra Boots 5200 Mimo Bruin Cowboy Heren Enkellaars Slangenleer Imitatie Spitse Neus Beetje Schuine Hak Ritssluiting
Reviewer: Philip Brand
25-04-2020 21:25:55
Cowboylaarzen van Sendra met imitatie van python gekocht.
Zien er stoer uit en zitten erg lekker.
Je moet ze inderdaad wat inlopen waarna ze helemaal goed gaan zitten.
Mijn advies:neem de maat die je altijd hebt.
Je zelfvertrouwen stijgt wanneer je ze draagt.
Je voelt je gewoon een cowboy!
Bij webwinkel mooileer.nl ben je aan het juiste adres.Topzaak!


Leren veterbroek Sticks&Stones 501 veter - G4 zwart
Reviewer: Joris van Dijk
16-03-2020 19:59:19
Super fijne broek, die geweldig draagt en perfect past!
In koudere tijden is deze ook lekker warm...
De kwaliteit van het leer is goed.
Voor bijzonder dagelijks gebruik vind ik deze prima. Tegenwoordig kan wat dat betreft veel:-)
Grappig is dat deze leren broek ook door vrouwen gedragen wordt:-)


Sendra Boots 9396 Python Javi Zwart Cowboy Heren Enkel Laarzen Spitse Neus Schuine Hak
Reviewer: Gino Naessens
12-02-2020 12:28:54
Volledig volgens beschrijving en prima kwaliteit

Laarzenknecht zonder opdruk
Reviewer: An Oniem
02-02-2020 13:11:01
Echt een aanrader, goede kwaliteit en werkt perfect.

Sendra 3452 Sprinter Tango Zwart
Reviewer: De zwart
27-01-2020 19:01:27
Mooie laarzen, zeer tevreden, snelle levering, gewoon top

Sendra Riem Chihuahua Bruin Dames Heren Riem Perfecte Krokodil Imitatie Verwisselbare Gesp Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Unisex Jeans Broekriem 
Reviewer: Elise Driessen
18-11-2019 13:10:26
Echt een super mooie riem!
Levering top!


Sendra Boots 3241 Pull oil Cuervo Zwart Heren Dames Laarzen Cowboy Western Unisex Boots Spitse Neus Schuine Hak
Reviewer: Henny Vermeij
15-10-2019 14:17:53
Super fijne laarzen,wel een maatje kleiner kopen

Sendra Boots 2073 Cuervo Florentic Bordeaux Dames Heren Laarzen Cowboy Western Boots Spitse Neus Schuine Hak Glanzend Leder
Reviewer: Miranda Steenbergen
09-10-2019 07:57:09
Supermooie Sendra laarzen. Precies zoals ik ze wilde. Supersnelle levering. TOP. !!

Sendra Riem 8322 Bruin Dames Heren Buckle Riem Cowboy Western Gipsy Ibiza 4cm Brede Jeans Broekriem Verwisselbare Gesp Python Longhorn Skull
Reviewer: X krijntjes
12-09-2019 16:47:46
Super kwaliteit en snelle levering.
Riem ziet er erg mooi uit!


Sendra Boots Sierspoor 30 Zwart
Reviewer: van Ettinger
20-07-2019 16:20:50
Snelle levering, kwaliteit is uitstekend. Past prima bij een maat 44 laars.

Sendra Boots Laarzenpunten Ibiza Goud, Zilver of Brons
Reviewer: van Ettinger
20-07-2019 16:17:29
Goed contact met de verkoper, vragen worden vlot en goed beantwoord. Snelle levering waarbij er ook nog spijkertjes worden meegeleverd. Zijn eenvoudig op de laarzen te zetten.

Sendra leervet voor Python en Nubuck leder
Reviewer: Harmannus
07-06-2019 07:07:52
Super kwaliteit vet voor python laarzen. Voedt het leer goed en geeft mooie glans. Python schubben zien er weer mooi uit. Aanrader.

Sendra Boots 7438 Rolling Blauw Grijs Heren Enkel Laars Geklede Korte Laarzen Vierkante Neus Rechte Hak Sluiting Rits
Reviewer: Arno Kempkes
02-05-2019 22:12:56
Mooie strakke laars in een speciale kleur, die inderdaad eerst goed moet worden ingelopen alvorens ze lekker en passend zitten. Dat vergt letterlijk enige inlooptijd. Deze laars heeft ook een mooi brede neus. Ben er zeer tevreden mee, alsook met de leveringssnelheid door Mooileer / High Tension

Sendra Laarzenknecht
Reviewer: Christine Wilten
26-02-2019 00:29:03
Erg tevreden met dit product doet zijn werk goed ....zeker aan te raden met nieuwe laarzen

Sendra Riem 8322 Zwart Dames Heren Buckle Riem Cowboy Western Gipsy Ibiza 4cm Brede Jeans Broekriem Verwisselbare Gesp Python Longhorn Skull
Reviewer: put patrick
09-02-2019 01:04:53
practige riem

Sendra Boots 3091 Seta Bruin Dames Heren Biker Western Cowboylaarzen Vierkante Neus Schuine Hak Treklussen
Reviewer: Peter de Graaf
06-02-2019 08:57:59
Ik heb deze laarzen eerst bekeken in de winkel. Gepast voor de juist pasvorm en de maat. Daarna gezocht voor de goedkoopste op internet en mooileer.nl kwam het voordeligst uit. Ruim €30,- onder de normale consumenten prijs. De service is buitengewoon uitstekend. Bij de levering een duidelijke uitleg door een bijgesloten brief over hoe te onderhouden van de laarzen de komende jaren. Na de levering zelfs telefonisch contact over de levering en een aanvulling over het extra laten aanbrengen van een stukje lederen zool om tijdens natte Periodes te voorkomen dat je lederen originele zool direct verslijt door vocht.
Kortom een geweldige ervaring met de aankoop voor en nazorg van de levering.
Bij de keuze voor een tweede of meerdere laarzen is mijn aandacht eerst kijken bij www.mooileer.nl


Sendra Boots 6662 Gordy Rood Dames Fashion Ibiza Western Laarzen Ronde Neus Hoge Hak Leren zool Bewerkte Hoge Schacht
Reviewer: Ter wiel
18-01-2019 20:44:12
Ik heb geen dikke kuiten maar ik kon ze niet aankrijgen dus alle 2 de maten zijn terug

Leren veterbroek Sticks&Stones 501 veter - G4 zwart
Reviewer: Mattie Vandenfontyne
06-01-2019 15:32:12
Zeer mooie broek van topleder kwaliteit

Sendra Boots 3241 Pull oil Cuervo Zwart Heren Dames Laarzen Cowboy Western Unisex Boots Spitse Neus Schuine Hak
Reviewer: Cor de Jong
03-01-2019 17:27:06
Super fijne laarzen

Leren veterbroek Sticks&Stones 501 veter - G4 zwart
Reviewer: Peter van Dartel
26-12-2018 01:00:15
Perfecte pasvorm, zit geweldig, houd je koel in de zomer en warm in de winter.
En de kwaliteit? Ongelooflijk!
Soepel en toch stevig, met dubbel gestikte naden en alles volledig leer, inclusief de (aanpasbare) veters...
Dat voor een prijs waar kopieën vaak niet eens meer in de buurt komen
Perfect voor casual (rock-style) wear -denk bv aan Jim Morisson- en prima geschikt voor op de motor.


Sendra Laarzenknecht
Reviewer: Peter van Dartel
25-12-2018 16:10:36
Oh man, wat een genot om eindelijk weer een laarzenknecht te bezitten.
De meeste schoenwinkels staan je maar raar aan te kijken als je er om vraagt.
Zeker in Azië, waar wij wonen.
Niet alleen werkt het perfect, het feit dat de pootjes inklapbaar zijn Is meer dan geweldig!
Zo kun je m heel makkelijk meenemen naar bijvoorbeeld een spa of wellness cq. fitness centre.
Absolute topper en een aanrader voor iedereen die zijn Sendra's graag lang goed houdt!
(Ik heb er dan ook gelijk 2 gekocht! ?)


Sendra Boots 3241 Cuervo Ibiza Zwart Rood Heren Dames Cowboy Western Laarzen Unisex Spitse Neus Schuine Hak Rechte Schacht Treklussen
Reviewer: Fred Meijnhardt
18-12-2018 00:00:16
Mooie laarzen, scherp geprijst, netjes verpakt en snel geleverd.

Sendra Boots 3241 Cuervo Ibiza Zwart Rood Heren Dames Cowboy Western Laarzen Unisex Spitse Neus Schuine Hak Rechte Schacht Treklussen
Reviewer: Vinnie Kay
01-12-2018 16:33:05
Snelle levering en een scherpe prijs!
Het fijne met Sendra's is dat de maat mééstal perfekt past ongeacht het model.
Voor mij persoonlijk geldt de regel, "Een iets kleinere maat nemen t.o.v. bijv. sneakers!"
Dit model is een prima toevoeging aan mijn andere 9 paar Sendra's..


Sendra Boots 3241 Cuervo Ibiza Zwart Rood Heren Dames Cowboy Western Laarzen Unisex Spitse Neus Schuine Hak Rechte Schacht Treklussen
Reviewer: Vinnie Kay
01-12-2018 15:20:53
Prima aanvulling bij m'n andere 9 paar Sendra's, EN een scherpe prijs!
Pluspunt = De snelle bezorging..


Sendra Boots 3162 Seahorse 84 Bruin Basic Western Heren Laars Ronde Neus Rechte Hak Rechte Schacht Trek Lussen
Reviewer: Patrick S
16-11-2018 15:58:07
Super laarzen. Sendra is top!


Sendra Boots 12185 Javi Zwart Heren Cowboy Western Enkel Laars Spitse Neus Rits Sluiting
Reviewer: welboren
01-09-2018 13:28:07
sta re mee op het podium, groot succes.

Sendra Boots 3241 Cuervo Antic Heren Laarzen Python Cowboy Western Boots Schuine Hak Spitse Neus Vintage Look
Reviewer: J. Stadhouders
07-08-2018 10:52:37
Echte cowboy laarzen degelijke kwaliteit zien er super mooi uit en lopen heerlijk hoop hier heel lang plezier van te hebben

Sendra 11348 Debora Rood
Reviewer: Charmaine
04-07-2018 23:25:50
Prachtig laarsje, mooie pasvorm en niet alledaags.
Super mooie croko look afgemaakt met skulls.


Sendra Riem 7606 Wit Dames Heren Riem Cowboy Western Ibiza Bohemian 4cm Brede Jeans Broekriem Zilverkleurige Concho's Verwisselbare Gesp
Reviewer: j.c.vrolijk
22-02-2018 11:14:42
werd van deze mooie riem steeds vrolijker

Sendra Laarzenknecht
Reviewer: jacky
31-10-2017 15:09:47
werkt perfect !

Sendra 8850
Reviewer: Mickey
08-09-2017 10:14:42
Uiterst behulpzaam! Ik twijfelde over de maat, normaal maat 38 nu maat 37 gekocht. Heel veel advies en tips ontvangen,allemaal via de mail.
Het zit inderdaad in het begin strak maar naarmate je ze steeds meer gaat dragen zitten ze als gegoten. Bij een maat 38 is het in het begin comfortabel, daarna (advies High Tension) ga je sloffen in je laarzen. Heel klantvriendelijk en behulpzaam.


Eagle-brons laarspunt Sendra
Reviewer: Josse Sharrard
07-07-2017 12:08:39
De bestelling was er in no-time en het contact met mooi leer is goed en persoonlijk. je krijgt er zelf spijkertjes bij geleverd

Sendra 3091/02
Reviewer: Peter
18-02-2017 21:53:15
Fijne, stoere basic laars, wordt alleen maar mooier en gaat heel veel jaren mee weet ik uit ervaring.

Bolotie BT-05 Starsandstripes
Reviewer: Annemarie
28-12-2016 15:13:22
Prachtig!
Alleen op het plaatje lijkt de achtergrond blauw, en bij degene die ik ontvangen heb was deze echt zwart. 
Verder is de bolotie echt heel erg mooi, en was degene die 'm ontving ook erg blij!


Sendra 5919 P
Reviewer: Willem
01-12-2016 12:40:08
Dit zijn echt mooie laarzen, geweldig leer en zitten heerlijk. Service is uitstekend.

Sendra 2073
Reviewer: Jan Pietersen
12-11-2016 11:58:41
Prachtige Sendra,s en een zeer snelle levering!

Sendra 11783C
Reviewer: Jack Folkersma
10-11-2016 09:36:52
Schitterend laarsje. Draagcomfort top! Het is dat ik beter weet, anders zou ik denken dat ze op maat gemaakt waren. Door de rits een gemakkelijke instap, wat in mijn geval een uitkomst is.
En de service door mooileer.nl: perfect, bedankt Erik!


Sierspoor 43 zwart Sendra
Reviewer: Rennie
04-09-2016 11:48:54
Staan goed bij mijn Sendra 2976 boots. Passen goed en staat super stoer!

Sendra 1918/02
Reviewer: Co
21-04-2016 10:27:30
Keurig na 2 dagen geleverd.
Passen prima.


Analine leather 501 Sticks&Stones
Reviewer: robert leerentveld
06-01-2016 20:48:58
super mooi leer goede pasvorm

Leren veterbroek Sticks&Stones 501 veter - G4 zwart
Reviewer: robert leerentveld
06-01-2016 20:46:53
geweldige broek, mooie pasvorm, vr gr robert

Sendra 7605 bruin
Reviewer: Eva
30-12-2015 20:21:04
Super mooie riem. Precies zoals op de afbeelding. Erg blij mee! Zeer snelle levering!

Sendra 9603
Reviewer: Peter
30-11-2015 22:35:26
Snel en goed geleverd, schoen is wel wat krap, doordat de rits niet helemaal naar beneden kan.

Sendra 3241 sprinter
Reviewer: Mark
29-11-2015 23:33:20
Erg mooie laarzen. Snel geleverd. Overal gezocht en nergens mijn maat gevonden. Maar zo gaat het dus heel gemakkelijk en nog goedkoper dan ik ze in de meeste winkels zag. Top!

Sendra 8481
Reviewer: Danielle
29-11-2015 17:11:10
Geweldige kleur en mooie vrouwelijke laars!
Heel erg blij mee.



leren vest
Reviewer: louis
29-09-2015 16:57:01
redelijk vest niet zo dik maar de prijs is ook laag ziet er goed uit en zit wel lekker .
groet louis


Sendra 8322/02 buckle
Reviewer: Rob
22-09-2015 07:00:34
super mooie riem

Sendra 3565/02
Reviewer: Kristien
07-09-2015 11:11:19
Super!!! ik gebruik ze als werkschoenen in de eventsector, ik was namelijk al lang op zoek naar een schoen met stalen tip in maat 37 die ook nog eens stevig is. ben er helemaal tevreden van!

Bikerjeans leer 693131
Reviewer: Leon
29-08-2015 14:43:04
Fijn om zaken mee te doen. Zeer snelle levering. Bij het afzien van de aankoop is het hele bedrag netjes terugbetaald. Alle mails correct beantwoord! Prima!

Sendra 3241/10
Reviewer: Wim Verkoijen
29-05-2015 20:13:59
Een prima laars voor deze prijs
als je ze goed onderhoud loop je er zeker 10 jaar op
na het in lopen de leren voet zool gelijk laten vervangen door een rubberen zool (dan loop je de stiksels niet door)
en op zijn tijdt de rubbers op de haken vervangen



Laarzenknecht zonder opdruk
Reviewer: Erik
16-05-2015 16:15:41
Handige laarzentrekker, goed glad afgewerkt en opklapbaar.Snelle levering. Top! Bedankt

Sierspoor 43 bruin Sendra
Reviewer: Elisabeth
06-04-2015 17:07:37
Hele leuke siersporen .Pimpen mijn laarzen helemaal op ! Volgende dag in huis Top !

Sendra 7605 zwart
Reviewer: vogels
31-03-2015 10:39:16
super blij met mijn riem en snelle service!

Sendra 3565/01
Reviewer: J.V Messak
21-03-2015 15:47:28
Ook wederom een stoere biker boots in een ander kleur, zwart.
En wederom ook weer een goede service en snelle levering
!

Sendra 3565/02
Reviewer: Joey Messak
16-03-2015 16:01:27
Goede service en snelle levering!
Stoere mooie ruige biker boots!
Ben er blij mee!
Draag sendra boots al jaren, deze boots is mooi bij me collectie.


Sendra 3565/02
Reviewer: J.V Messak
12-03-2015 20:45:47
Echte stoere mooie biker boots!
Ik ben er heel blij mee!
Sendra boots bevalt altijd goed.
Goede service ook, en snelle levering!
Nu nog een keer de winkel in het echt bezoeken.
Een tevreden klant!


Sendra 8322/01 buckle
Reviewer: Bart
23-01-2015 11:32:48
Zeer mooie riem en snel geleverd!

Sendra 8680/02
Reviewer: Diana
30-12-2014 13:56:56
Prachtige riem. Online voor mijn zoon gekocht. En snel geleverd!

Sendra 5156/36
Reviewer: Chickie
21-12-2014 17:20:16
Super riem, echt leer, mooie afwerking en super snelle levering!

Sendra 8323
Reviewer: Rene' Laarmans
25-11-2014 11:49:37
Goede service, snelle levering!

Sendra Laarzenknecht
Reviewer: Carola
28-10-2014 22:38:03
Geen gehinkel en getrek meer, gewoon voetje op de knecht en hops!! Een echte musthave!!!! Een echt aanrader!!!!

Sendra 10814
Reviewer: Femke
27-10-2014 15:48:29
Heerlijke laarzen, mooie hak. 
Goede service!


Sendra 7605 zwart
Reviewer: BB
23-10-2014 20:05:47
Superblij met deze riem.
Goede service, snelle levering!


Sendra 3162 D
Reviewer: js
09-10-2014 19:23:15
dit zijn de meest geweldige laarzen die er bestaan. ik loop al 10 jaar op een paar laarzen van dit model en ben heel blij dat ik weer een paar gevonden heb!!!!

Sendra 8680/01
Reviewer: Jeannette
09-10-2014 12:59:08
Werd zelfs gebeld of de bestelde riem niet te groot was. Bleek inderdaad het geval te zijn. Tenminste nog iemand die meedenkt! Snelle service.

Sendra 5907 P/12
Reviewer: Johnny
13-09-2014 12:34:49
Na de betaling te hebben voldaan kreeg ik de laarzen keurig op tijd thuis bezorgd. Wat een werkelijk prachtige aanwinst! Ook het telefonisch contact en advies was goed, er werd tijd voor mijn vragen gemaakt. Nu nog eens de winkel in Amersfoort in het echt gaan bewonderen om alles eens in het echt te bewonderen.

Sendra 9510
Reviewer: M. de Groot
11-09-2014 10:20:21
Mooie laarzen, nu nog even inlopen. Wel al mijn derde paar Sendra boots.Dank voor de snelle levering.

Sendra 7605 zwart
Reviewer: bergsma
01-05-2014 21:26:39
Heel blij met deze riem. Past mooi bij mijn sendra laarzen met dezelfde turquoise. Bedankt voor de snelle levering

 



 
Deze website maakt gebruik van cookies. Dat gebeurd geheel volgens de richtlijnen voor de AVG van de Europese uni. Wij gebruiken cookies, Facebook pixel en google analytics, om de website te verbeteren, content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
Accepteer geselecteerde cookies
                                   DIRECT ADVIES? bel 06 26 39 22 08              Sendra: Voor 22.00 uur besteld, volgende dag in huis *Mayura:  5 tot 10 werkdagen               Gratis verzending vanaf € 50,- *                                 Keurmerk webwinkel